A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Vissza
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Összes termék
Ingyenes szállítás 9.990 Ft-tól
Most AJÁNDÉK éves előfizetést kap minden vásárlónk a ZÖLD ÚJSÁG online magazinra!

Samsung Galaxy A23 5G tokok

A Samsung Galaxy A23 5G egy nagyszerű okostelefon, csúcsminőségű funkciókkal. Kiváló választás azok számára, akik gyors és megbízható, 5G kapcsolattal rendelkező okostelefont szeretnének. Azonban, mint minden más okostelefont, ezt is fontos megvédeni a karcolásoktól, leejtésektől és egyéb sérülésektől. Ennek egyik legjobb módja egy jó minőségű tok használata.

A gyártók jól tudják, hogy a Samsung Galaxy A23 5G tok esetében nemcsak az a fontos, hogy megbízhatóan védje a telefont a sérülésektől. A tulajdonosok azokat a tokokat preferálják, amelyek esztétikusak, kifejezők és lehetőség szerint kényelmi funkciókkal is rendelkeznek. Ilyen lehet a kihajtható támaszték filmezéshez, a csuklópánt, az elhúzható kamera lencse védő vagy a bankkártya tartó zseb.

 

A Samsung Galaxy A23 5G tok rendkívül széles választékban kapható

Akik szeretik, ha a készülék kijelzője mindig szem előtt van, legtöbbször hátlapi Samsung Galaxy A23 5G tok mellett döntenek. Ezek nem csak a telefon hátoldalát, hanem az ütésekre érzékeny sarkakat és a kijelzőt is védik azáltal, hogy peremük kissé kiemelkedik a kijelző síkjából és körülöleli azt. Így, ha a képernyővel lefelé fordítva tesszük az asztalra és nem használunk üvegfóliát, akkor is megfelelő biztonságban tudhatjuk a sérülékeny részeket.

A legegyszerűbb, átlátszó szilikon toktól indulva a színes, mintás variációkon át a bőrből készült tokokig számos lehetőség közül választhat az, aki igazán stílusos védelemre vágyik. A megnyerő külsejű és strapabíró fliptok is tökéletesen megvédi a telefont az esés vagy karcolás (például a zsebben, táskában hordott kulcsok) okozta sérülésektől.

A Samsung Galaxy A23 5G tokok mindegyikére igaz, hogy tökéletesen illeszkedik a készülékhez, így soha nem kell levenni a telefonról.

A telefon kijelzője mellett a kamera lencsék is könnyen megrepedhetnek vagy karcolódhatnak és ekkor a készülék egyik fő funkcióját veszik el. Ezek javítása sok esetben annyiba kerül, mintha egy új okostelefont vennénk, így gazdaságosabb megoldás védeni őket. A Samsung Galaxy A23 5G tokok tűpontos kivágásokkal biztosítják, hogy a fényképezés egyszerű és élvezetes legyen, de akkor is jól védjék a lencséket, ha az asztalra, a táskánkba vagy az autónk egyik tartó rekeszébe tesszük a készüléket.

Szűrés

Kategória

Samsung Galaxy A23 5G tokok összes alkategóriája

Általános

Szín

Kialakítás

Ár

Elérhetőség

Márka

Megjelenítés
Rendezés
Szűrők (4)
Rendezés
1 - 33 termék mutatása 33 db-ból
1 - 33 termék mutatása 33 db-ból

Kiemelt ajánlataink