A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Keresés
Kosár
Vissza
Menü
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés

Realme üvegfólia

Biztosíts teljeskörű védelmet a telefonod képernyőjének egy Realme üvegfólia segítségével!

Bár a legtöbb gyártó, köztük a Realme is, manapság már kifejezetten ügyel arra, hogy a telefonjaik kerete és képernyője minél strapabíróbb anyagból készüljön, de ez még nem jelent 100%-os garanciát a karcok és az ütések ellen.

Ezért is lesz a Realme üvegfólia az egyik legfontosabb kellék, amellyel a készülékedet érdemes felszerelned. Ez a kiegészítő ugyanis áldozatos pajzsként működik a karcolások ellen, illetve hatékonyan elnyeli és szétoszlatja az ütéseket, ezáltal csökkentve a képernyőrepedések kockázatát.

Lehet, hogy többe kerül, mint a hagyományos műanyag fólia, de a használatával például a képernyő csere kockázata szinte minimális lesz. A tartósságát pedig még nem is említettük, amely garantálja, hogy nem fog minden hónapban leválni majd a képernyőről.

A képernyő tisztaságának megőrzése

A SmartDiszkont kínálatában kapható Realme üvegfóliák nem kötnek kompromisszumot a kijelző minőségével kapcsolatban. Úgy tervezték őket, hogy ultra-tiszták és vékonyak legyenek, amely biztosítja, hogy a képernyő mindig éles és élénk maradjon, miközben maximálisan védve van a külső behatásokkal szemben.

Ráadásul a legtöbbjüket még egy zsírtaszító, oleofób réteggel is ellátták, így többé nem jelent majd fejfájást számodra, hogy a készüléked kijelzője mágnesként vonzza az ujjlenyomatokat és a foltokat.

A Realme üvegfóliákat úgy tervezték, hogy könnyen felszerelhetők legyenek, és az adott típusnak megfelelő pontos kivágásokkal látták el őket, amely garantálja a zökkenőmentes illeszkedésüket. Mondhatjuk úgy is, hogy a felhelyezés után gyakorlatilag eltűnnek, hogy te teljes mértékben kiélvezhesd a Realme készüléked kijelzőjének szépségét.

Szükséged van tehát egy képernyővédő fóliára a Realme készülékedhez?

A válasz egy határozott igen! A Smart Diszkont Realme üvegfóliái pedig tökéletes választást jelentenek ahhoz, hogy a képernyőd érintetlen állapotban maradjon. Ne várj addig, amíg túl késő nem lesz! Fektess be a Realme készüléked megérdemelt védelmébe!

Szűrés

Kategória

Realme üvegfólia összes alkategóriája

Általános

Kerekítés

Anyaghasználat

Típus

Ár

Elérhetőség

Márka

Megjelenítés
Rendezés
Szűrők (4)
Rendezés
1 - 25 termék mutatása 145 db-ból
Következő oldal
Következő oldal
1 - 25 termék mutatása 145 db-ból