A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Keresés
Kosár
Vissza
Menü
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés

Apple Watch szíj

Apple Watch szíjak, 38-45mm-ig, gyors szállítással, akár másnapra. Minden termékünk saját raktáron!

Apple Watch szíj

Az Apple Watch okosórái kétségtelenül forradalmasították ezt a piaci szegmenst is, hiszen a cupertino-i gyártó a tőle megszokott alapossággal és minőségben készíti el a termékeit. Nem kellett sokáig várni, míg az ikonná vált órákhoz megjelentek a speciális kiegészítők, melyek közül az egyik leginkább keresett az Apple Watch szíj.

A SmartDiszkont kínálatában lévő iWatch szíj modellek nagyon sokféle színben, anyagból és kialakításban érhetők el, ráadásul a futár rövid időn belül házhoz is szállítja a megrendelést. Ennek köszönhetően nem kell a gyári színt használnunk, hanem okosóránkat tökéletesen a saját stílusunkhoz igazíthatjuk.

Milyen iWatch szíj termékek közül lehet választani?

Az Apple óraszíj termékek közül mindenki megtalálhatja az ízlésének és lehetőségeinek megfelelő kivitelt. A legegyszerűbbek közé tartoznak a szilikonból készült Apple szíj modellek, melyek rugalmasak, könnyen tisztíthatók, és könnyen ellenállnak a mindennapi használat során őket érő sérüléseknek. A fiatalabb korosztály elsődleges választásának számítanak, mivel ezeknél a modelleknél szinte semmi sem szab határt a különleges színeknek és mintáknak.

Sokak kedvence a szövet kialakítású Apple Watch szíj, amely egy újabb textúrát hoz be a kínálatba. A nylon alapanyag miatt az iWatch szíj nem szívja be a bőrünk nedvességét, ezáltal könnyebben tisztítható és tovább is használható.

Ismét külön csoportot képeznek a bőrből vagy bőrhatású anyagból készülő Apple szíj típusok, melyek akár a leginkább elegáns outfitekhez is passzolnak. Örök klasszikusnak számítanak a fém Watch szíj modellek, hiszen a rozsdamentes kivitelüknek köszönhetően sokáig bírják a strapát, és azoknak is megfelelnek, akik csak erre az anyagválasztásra esküsznek.

Természetesen a SmartDiszkont kínálatában azok is találnak Apple Watch szíj modelleket, akik az egyedi stílust keresik. Léteznek karkötő formájú szíjak, sokféle függő elemmel, de a katonai mintás, esetleg lazább színösszeállításokat kedvelőknek sem kell csalódniuk. A jó minőségű termékek segítségével azt is megoldhatjuk, hogy több szíjunk legyen, és kedvünkre cserélgethessük őket.

Szűrés

Kategória

Apple Watch szíj összes alkategóriája

Általános

Ár

Elérhetőség

Márka

Megjelenítés
Rendezés
Szűrők (4)
Rendezés
1 - 25 termék mutatása 280 db-ból
Következő oldal
Következő oldal
1 - 25 termék mutatása 280 db-ból