Menü
Kedvencek
Keresés
Kosár
Vissza Vissza
close
Menü
Smartdiszkont
bezárás
Smartdiszkont
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Ajánlott kiegészítők

4-az-1-ben biciklis fényszóró BM01

Értékelés Értékelés Értékelés Értékelés Értékelés 0 (0 értékelés)
EAN / Vonalkód: 6975515772343
SKU: BM01
Márka: Superfire
Elérhető Rendelhető
14 400 Ft
Kedvencekhez adás Kedvencekhez
Házhoz szállítás
Házhoz szállítás
Várhatóan 2-5 munkanap.
Ingyenes szállítás 9 990 Ft-tól! Szállítási díjak
Készletinformáció
Üzlet címe Nyíregyháza Mályva utca 1-3.
Rendelhető Átvételre rendelhető
Kiszállítás: 2-5 munkanap
Üzlet címe Debrecen Doberdó u. 1/B
Rendelhető Átvételre rendelhető
Kiszállítás: 2-5 munkanap
14 napig visszaküldheted
14 napig visszaküldheted
Biztonságos kártyás fizetés
Biztonságos kártyás fizetés
300.000+ teljesített rendelés
300.000+ teljesített rendelés
Ajánlott kiegészítők
Termékleírás:
Superfire BM01 4-az-1-ben Biciklis Lámpa
A Superfire BM01 egy korszerű biciklis lámpa, amely akár négy funkciót is ötvöz, teljes körű megoldást biztosítva bármely kerékpáros számára. Erőteljes LED világítással felszerelve, 300 lumen fényerővel garantálja a kiváló láthatóságot még a legnehezebb fényviszonyok között is. Emellett a készülék beépített, 130 dB-es kürttel rendelkezik, amely hatékonyan figyelmezteti a forgalom többi résztvevőjét, növelve a biztonságot az utakon.

Fejlett világítási módok
A BM01 lámpa öt világítási módot kínál, amelyeket könnyedén be lehet állítani az aktuális igényeknek megfelelően. A halk figyelmeztető fénytől a ködlámpáig és a teljes stroboszkóp fényig minden módot a maximális funkcionalitásra és biztonságra terveztek. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a nap bármely szakára és időjárási körülményekre az optimális módot válassza.

Masszív és vízálló kialakítás
Az IPX4-es vízállósági besorolású háznak köszönhetően a Superfire BM01 lámpa ellenáll az esőnek és a nedvességnek, így ideális választás bármilyen időjárás esetén. A robusztus felépítés és a kiváló minőségű anyagok hosszú távú tartósságot és mechanikai károsodásokkal szembeni ellenállást biztosítanak, így a lámpa jól fog teljesíteni még intenzív használat során is zord körülmények között.

Innovatív megoldások kerékpárosoknak
A Superfire BM01 biciklis lámpát az STVZO szabvány szerint tervezték, ami azt jelenti, hogy kialakítása minimalizálja a többi közlekedő elvakítását, miközben maximális fényerőt biztosít a kerékpáros előtti útszakaszra. A speciális lencse gondoskodik mind a kerékpáros, mind a közlekedés többi résztvevőjének biztonságáról, kiküszöbölve a vakítás kockázatát.

Multifunkcionális kijelző
A 4-az-1-ben Superfire BM01 biciklis lámpa korszerű LED kijelzővel rendelkezik, amely különféle módokat és funkciókat kínál, mint például a teljes megtett távolság (ODO), a maximális sebesség (MXS), az átlagsebesség (AVS), a hőmérséklet (TEMP) és az óra (CLOCK). Az öt működési mód közötti váltás lehetősége, mint például a teljes távolság mód, az óránkénti grafikon és az elégetett kalóriák nyomon követése lehetővé teszi, hogy a készüléket teljes mértékben testreszabják a kerékpáros igényeihez. Ennek eredményeként a lámpa nemcsak kiváló megvilágítást biztosít, hanem teljes edzéstámogatást és menetkövetést is nyújt.

Hosszú üzemidő és könnyű töltés
A nagy kapacitású lítium akkumulátorral felszerelt BM01 lámpa egyetlen töltéssel akár 3,5 órányi folyamatos működést is kínál. A Micro USB töltési funkció kényelmet és könnyű használatot biztosít, lehetővé téve, hogy bárhol gyorsan és erőfeszítés nélkül feltöltsd a lámpát.

További biztonsági funkciók
A Superfire BM01 nemcsak egy biciklis lámpa, hanem egy fejlett biztonsági eszköz is. A könnyen aktiválható lopásgátló riasztási funkcióval a lámpa védi a kerékpárt a lopás ellen. A hangos riasztó automatikusan megszólal, ha valaki megpróbálja elmozdítani a kerékpárt, extra biztonságot nyújtva nyilvános helyeken való parkoláskor.

Tartozékok:
- Lámpa
- Rögzítő
- Micro USB - USB-A kábel
- Szenzor
- Hangerő szabályzó
- Rögzítő szalagok

Gyártó: Superfire
Modell: BM01
Fényerő: 300 lm
Világítási módok: Közép fényszóró + figyelmeztető fény, ködlámpa + figyelmeztető fény, minden fény közepes szinten, minden fény magas szinten, minden fény stroboszkóp
Kürt hangerő: 130 dB
Üzemidő: Akár 3,5 óra
Töltési csatlakozó: Micro USB
Vízállóság: IPX4
0
Értékelés Értékelés Értékelés Értékelés Értékelés
0 értékelés alapján
5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Hogyan értékelhetsz?
Az értékeléshez regisztráció szükséges. Ha megvásároltad a terméket, egy kattintással értékelheted azt.

Értékeld te is

12345

0/0 vélemény mutatása
Még nem érkezett értékelés a termékre.
Kosár ikon
A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Bezárás
termék képe
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked