Menü
Kedvencek
Keresés
Kosár
Vissza Vissza
close
Menü
Smartdiszkont
bezárás
Smartdiszkont
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Ajánlott kiegészítők

Xiaomi Dreame Z10 Vezeték nélküli porszívó automatikus ürítő állomással Beige EU

Értékelés Értékelés Értékelés Értékelés Értékelés 0 (0 értékelés)
EAN / Vonalkód: 6976233672021
SKU: XIADREZ10WTHSTTNBEG
Márka: Xiaomi
Elérhető Rendelhető
181 900 Ft
Kedvencekhez adás Kedvencekhez
Házhoz szállítás
Házhoz szállítás
Várhatóan 2-5 munkanap.
Ingyenes szállítás 9 990 Ft-tól! Szállítási díjak
Készletinformáció
Üzlet címe Nyíregyháza Mályva utca 1-3.
Rendelhető Átvételre rendelhető
Kiszállítás: 2-5 munkanap
Üzlet címe Debrecen Doberdó u. 1/B
Rendelhető Átvételre rendelhető
Kiszállítás: 2-5 munkanap
14 napig visszaküldheted
14 napig visszaküldheted
Biztonságos kártyás fizetés
Biztonságos kártyás fizetés
300.000+ teljesített rendelés
300.000+ teljesített rendelés
Ajánlott kiegészítők
Termékleírás:
Jellemzők:

- Ürítő és töltőállomás

- HD kijelző

- LED világítással ellátott kefe

- Kiegészítők készlete

A Dreame Z10 Vezeték nélküli rúdporszívó automatikus ürítő állomássalÚj szint a porszívózásban. A Dreame Z10 állomás automatikus ürítő állomást használ a közvetlen koszérintkezés elkerülése érdekében. Az állomás 2,5 literes porzsák-kapacitású, ami körülbelül 90 napra elegendő. A 20 000 Pa szívóerő és az erős, kefementes motor magas hatékonyságot biztosítanak. Az LED háttérvilágítás megkönnyíti a sarok és rések tisztítását, és az egység csendes működése nem okoz zavaró zajt. Ráadásul a Z10 állomás könnyű, és nem okoz kényelmetlenséget vagy fáradtságot magasabb polcok vagy függönyök porszívózásakor.

Automatikus ürítő állomás - nincs koszérintkezésA még nagyobb kényelem érdekében a Z10 állomás felszerelt egy ürítő állomással - csak helyezd be a porszívót. Körülbelül 10 másodperc után a porgyűjtő tartály kiürül. Ráadásul, amikor befejeződött, az állomás automatikusan kikapcsol, hogy energiát takarítson meg. A porfelszívó technológia csökkenti a levegőben található porszintet a hatékonyabb tisztítás érdekében. És ez még nem minden! Az állomás a porszívó újratöltését is lehetővé teszi - körülbelül 3,5 óra múlva újra munkára kész.

Magas tisztítási hatékonyságMondj búcsút a pornak és allergéneknek. A Dreame Z10 állomás egy kefementes motort használ, amely 108 000 fordulat/perc sebességgel működik. 20 000 Pa szívóerővel a porszívó könnyedén szívja fel a port, hajat vagy morzsákat, így a felületek mentesek lesznek a kosztól. Ráadásul a Z10 állomással akár 65 percig tudsz porszívózni egyetlen töltéssel, így zavartalanul tisztíthatod az egész otthonodat.

Univerzális padlókefeSzőnyegek, csempe, fa padlók - a Z10 állomás mindezeket könnyedén kezeli. Tartalmaz egy univerzális kefét, amely különböző típusú felületekre használható. A kefe fejlett fésűszerű kialakítása pontosan felszívja a hajszálakat, megakadályozva, hogy a kefe hengerébe akadjanak, majd közvetlenül a tárolóba irányítja őket. Emellett az elülső panelen található lyukak gyorsan összegyűjtik és elkapják a port, morzsákat és más szennyeződéseket.

LED kefe világításTisztítsd meg alaposan a gyengén megvilágított területeken is. A kék LED háttérvilágítás, amelyet az univerzális kefe használ, széles, 138°-os szögben sugároz fényt. Ez megkönnyíti az ágy alatti, kanapén, szekrényben és más nehezen elérhető helyek porszívózását. A kék LED-ek olyan hullámhosszú fényt bocsátanak ki, amely kis részecskéket, például port, szőrszálakat és hajszálakat is észlelhet.

Kíméletes és hatékony porszívózásA puha sörte kefe minden felületen jól működik - hatékonyan és kíméletesen távolítja el a koszt anélkül, hogy megkarcolná a padlót. Lehetővé teszi, hogy megszabadulj a portól, morzsáktól vagy hajszálaktól. Jó kialakítása megkönnyíti a manőverezést nehezen elérhető helyeken, például székek között vagy széleken.

Szabadulj meg könnyedén a hajtólA készlet tartalmaz egy mini elektromos kefét, amely megkönnyíti a bútorok porának eltávolítását. A kefe széles nyílása gyorsan eltávolítja a port és a hajat a kanapékról, ágyakról, fotelekről stb. Továbbá, mint az univerzális kefe, kék LED háttérvilágítással is megvilágítja a tisztítóterületet. Most már a legkisebb szennyeződést is könnyen felismeri.

További kefékA Dreame Z10 állomás lehetővé teszi szinte minden sarok kitisztítását az otthonodban. Kézi porszívóként is működhet. Csatlakoztass egy puha porszívó kefét, hogy megszabadulj a morzsáktól az asztalon vagy a konyhapulton. Továbbá kérhetsz egy 2 az 1-ben kefét, hogy szűk helyeket is kiporszívózz. Használhatod függönyök, redőnyök vagy felső polcok porszívózására is - csak csatlakoztasd a porszívó hosszabbító tömlőjét ehhez a célhoz.

Fontos információk kéznélA porszívó használata nem okoz gondot. A Dreame Z10 állomás érintőkijelzőt használ, amely valós idejű információkat ad a porszívó működési állapotáról. Megmutatja az akkumulátor töltöttségi szintjét, a tisztítás állapotát vagy a felület koszosságát.

Akár 99,9% szennyeződést szűr kiA Dreame Z10 állomás 5 lépcsős szűrőrendszerrel van ellátva, amely hatékonyan köti meg mind a por részecskéket, mind a nagyobb szennyeződéseket. Emellett a modern megoldások használata csökkenti a baktériumok szaporodásának kockázatát. A szűrő megakadályozza a másodlagos levegő szennyeződését is. Hatékonysága eléri a 99,9%-ot, így biztos lehetsz benne, hogy otthonod mentes lesz az allergénektől.

Könnyű tárolás és tisztításNem igényel sok időt és erőfeszítést a porszívód tökéletes állapotban tartása. Olyan részeket, mint a porgyűjtő tartály és a szűrőelemek, csap alatt elöblítheted az élettartamuk meghosszabbítása érdekében. Az included handle segítségével tárolhatja a keféket, így minden kiegészítőt egy helyen tarthat. Eközben helyezheted a porszívót az ürítő állomásra.

Műszaki adatok:

- Szívóerő: Akár 20 000 Pa

- Üzemidő: Akár 65 perc

- Porzsák kapacitás: 600 ml

- Öblítő funkció: Nem

- Akkumulátor kapacitás: 2900 mAh

- Töltési idő: Kb. 3,5 óra

- Súly: Kb. 2,80 kg

- Szűrő típusa: E12 (APB04)

Tartozékok:

- Rúdporszívó

- Ürítő állomás

- Univerzális kefe

- Puha sörte kefe

- Mini elektromos kefe

- 2 az 1-ben kefe

- Puha porszívó kefe

- Tartozékhordozó

- Porzsák x2

- Használati utasítás
0
Értékelés Értékelés Értékelés Értékelés Értékelés
0 értékelés alapján
5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Hogyan értékelhetsz?
Az értékeléshez regisztráció szükséges. Ha megvásároltad a terméket, egy kattintással értékelheted azt.

Értékeld te is

12345

0/0 vélemény mutatása
Még nem érkezett értékelés a termékre.
Kosár ikon
A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Bezárás
termék képe
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked