A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Kedvencek
Keresés
Kosár
Vissza Vissza
close
Menü
Smartdiszkont
bezárás
Smartdiszkont
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés

iPhone 14 Pro Fliptokok

Szűrés

Kategória

iPhone 14 Pro Fliptokok összes alkategóriája

Általános

Szín

Kialakítás

Ár

Elérhetőség

Márka

Megjelenítés
Rendezés
Szűrők (4)
Rendezés
1 - 58 termék mutatása 58 db-ból
1 - 58 termék mutatása 58 db-ból

Mit kell tudni az iPhone 14 Pro tok termékekről?

Az Apple az iPhone 14 Pro telefonok megalkotásával azokat a felhasználókat célozta, akik a kiváló telefont még fejlettebb eszközökkel szeretnék megkapni. A Pro változat ugyanis dupla kamera helyett három kamerával érkezik, 120 Hz-es OLED kijelzőt használ, az Apple 16 Bionikus chipjét kapja, és a hagyományos notch kialakítás helyét átveszi az I alakú notch.

Már a felsorolásból is jól látható, hogy ez a termék egy hatalmas tudású okostelefon, melyet a saját érdekünkben is érdemes megvédeni a sérülésektől. Egy betörött kijelző vagy elrepedt alaplap ugyanis olyan költségeket jelenthet, amely önmagában kiteszi a telefon vételárának egy tekintélyes részét.

A SmartDiszkont készült az iPhone 14 Pro telefonok megérkezésére, és számos tok érhető el a kínálatban erre a készülékre szabva. Az iPhone tokok így most már az amerikai cég teljes termékpalettáját lefedik.

Milyen iPhone 14 Pro tokok rendelhetők meg?

A SmartDiszkont iPhone 14 Pro tok kategóriájában többféle típus található meg. A legegyszerűbbek közé tartoznak a szilikon tokok, ezek a fiatalos, divatos és színes eszközök már adnak egy alap védelmet az okostelefonnak.

Még többet tudnak az ütésálló Apple tokok, mivel ezek speciálisan megerősített részekkel lettek ellátva. Ennek köszönhetően még nagyobb erők felvételére képesek, és akár olyan balesetek esetén is képesek jelentősen csökkenteni a telefon sérülésének kockázatát, mint amikor éppen a sarkára ejtjük a készüléket.

Nagyon keresettek a fliptokok is, ezeknél a termékeknél egy behajtható előlap is megtalálható a tokra rögzítve. Amikor végeztünk a telefon használatával, elég csak behajtani az előlapot, mely óvja a kijelzőt.

Az iPhone 14 Pro tokok között mindenki megtalálhatja a neki tetsző típust, hiszen a kínálatban a lehető legváltozatosabb színek, formák, anyagok és kombinációk bukkannak fel. Ennek köszönhetően nem csak az Apple iPhone 14 Pro telefonunkat tudjuk megvédeni, de meg is mutathatjuk a külvilágnak, hogy melyik együttesnek, filmnek, stílusnak vagy más dolognak vagyunk a rajongói.